maanantai 28. lokakuuta 2013

Vaihtokauppaa...

Mun äitee on ihan hirmu neulomisen kanssa, se suhauttaa sukkia tuosta noin vaan suitsait sukkelaan yhdessä illassa. Sillä on aina laatikko pullollaan valmiita sukkia, joita on vaan ajan kuluksi neulottu ja sieltä voi sitten tarpeen vaatiessa napata sukat mukaansa. Äitee neuloo kyllä kaikkea muutakin, mitä nyt vain tohtii kysäistä...joskus on joutunut ihan vallan toppuuttelemaan että eihän esim. sukkia ehdi siihen tahtiin käyttää mitä niitä valmistuu :)

No nyt olen äiteeltä tilannut useamman parin nättejä sukkia omiin tarpeisiini (lue: lahjoiksi eteenpäin annettavaksi) ja halusin jollain tavalla kiittää moisesta viitseliäisyydestä.
Siksipä tein äitille kiitokseksi pipon ja lapaset, molemmat kaavat minulle uusia tuttavuuksia ja nämä olivat vähän niinkun harjoitusvedokset..

Pipon kaava on Moda-lehden ruttupipo  ja lapasten kaava ja ompeluohjeet löytyvät MADE BY PITSI:n blogista. Huom!! Kaavaa ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Kiitos Sinisen talon neiti mainiosta kaavasta ja ompeluohjeesta!! Ps. Sinisen talon neiti kirjoittaa tätä nykyä blogissa http://mallikelpoinen.blogspot.fi

Samassa postauksessa esittelen teille ihan muutamat äiteen neulomat sukat ja yhden ihanan tuunauksen :)


Tässäpä nää tumppuloiset. Päällinen ihan vaan trikoota ja vuorena mikrofleece, omaan käteen hiukka pitkät, äiteelle ihan sopivat
Modan ryppy-pipo, kaksinkertaista trikoota, napeissa tuollainen hopeinen reunus. Kuva ei oikein anna oikeutta, malli oli oikein kivan näkönen äiteen päässä. Trikoo on jotain Nanson tuotantoa, tein tästä samasta äidille jokunen aika sitten liivihameen ja kankaan rippeet jäi sitten mulle.


Äiteen neulomat "converse"-sukat :)
Äiteen neulomat palmikkoneule-sukatÄiteen neulomat pitsisukatÄiteen tuunaama pieni puuarkku...tää on siis mun lehtiroskis joka on saanut vuosien mittaan erinäisiä maalikerroksia päällensä, nyt se sai päällensä sanomalehtisuikaleita decoupage-lakalla kiinnitettynä. Tästä tuli HIENO!

Tällaista vaihtokauppaa siis tällä erää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)