maanantai 30. syyskuuta 2013

Sieniä,Sammakoita,Robotteja ja Krokotilleja

Kauhukseni huomasin, että aikanaan haalimani ja rakkaudella (vai pihiydellä) hautomani kangaspalat alkavat olla kohta auttamatta liian pieniä paloja esikoisen vaatettamiseen...kuinkas se niin nopeasti humahti 98 kokoa käyttävästä 110/116 kokoa käyttäväksi??

Ei auttanut kuin kiireellä käydä työhön ja antaa pojan (4½v.) valita itselleen muutama mieluinen akuutisti käytettävä kangas. Samalla tyylillä napsin muutamat kangaspalat sitten neidin vaatettamiseen. 
Ihan perusvaate-linjalla lähdettiin liikenteeseen, ei mitään ylimäärästä härpäkettä eikä yhtikäs mitään jippoa... vaan ihan sitä käyttövaatetta jolle eniten on kaikessa yksinkertaisuudessaan tarvetta! (tai no pojan kaapissa ei olisi tarvetta yhdellekään peruspaidallekaan, mutta...)

Sen pitemmittä puheitta:


Sieni-paita, pojan itsensä valitsemalla hihakankaalla, teen tästä neidille vielä tunikan niin on perinteisesti koko kangas kulutettu loppuun
Robotti-paita, joka oli pojan ensimmäinen valinta, itse olin tätä kaavaillut yöpuvuksi, mutta näin kävi :) Helmassa kanttaus trikoolla koska kangas ei riittänyt käänteen tekemiseen

Krokopaita pikkuneidille...noinkohan tulee isännältä taas kommentti että liian poikamainen...mutta kun on hyvät värit mun silmään :)

Sammakoita pikkuneidille.


Pojan paidoissa kaavana Monster Car t-paita (piirsin vain pitkät hihat) , ja tytön paidoissa sama vanha White Rabbit kun en ole kirjastosta vielä käsiini saanut OB 1/12 jossa oli yksi suositeltu trikoopaidan kaava pikkuneidille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)