tiistai 26. elokuuta 2014

Ounou! Lapsethan kasvaa ulos kankaista!!

Sattuipa tässä käteen palanen aikaa sitten muistaakseni Käpyseltä ostettua "tähtikoira" trikoota...

...joka ei sitten enää esikoisen paitaan riittänytkään...pakko oli kangas kuitenkin saaha käytettyä, joten ei auttanut muu kuin hiukan sumplia ja tehdä "liitoksia" toisesta kankaasta sinne ja tänne...

HUH! Ei jäänyt kangas käyttämättä ja kuosikin kelpasi vielä 5.v.lle käyttöön.

Kaveriksi ompelin turkoosit housut ilman mitään jujuja ihan unelmapehmeästä kankaasta, voisin epäillä tämän olevan tenceliä joka on tarttunut käteen joskus 4 vuotta sitten Kangastukun palalaarista... riitti vielä 116cm housuihin kun lisäsi reilut resorit ja on kuulemma ihan ihanat housut jalassa!

Muutama äärettömän huono kuva tuotoksista, sisäkuvaus hämärässä sadesäässä ei ole meikäläisen vahvin alue...


Housujen kaava SK 11-12/09, kiva kaava ilman suurempia muokkauksia, vaikkakin kyllä ISOA kokoa, koska oma kaava on kokoa 100cm, ja lisäsin vain pitkät resorit niin tuli tuollaisen 116cm housut :)

Paidan kaava OB Little Lamb koossa 116cm, meidän kuikelolle tosi leveä malli, mutta poika itse sanoi tykkäävänsä enemmän löysistä paidoista, joten näitä kai lisää. Muuten kaavan mukaan, mutta hihoihin ainakin 7cm pituutta lisää.
Seuraavaksi esittelenkin teille yhden väri-oksennus-tuotoksen jahka saan sen viimeisteltyä :)

3 kommenttia:

 1. Hyvä otsikko! :D Mä pelkään, että mun lapset kasvaa ulos kuoseista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä toinen "suuri pelko" :) Tämänkin kuosin kanssa mietin kyllä että onko liian "lapsellinen" ja hiukanhan tästä yökkärimäinen tuli, mutta kyllä tämä mukisematta kerhoon päälle tänään kelpasi :)

   Poista
 2. Tosi hyvännäköinen setti! Otsikko on kyllä osuva :D Mullakin on kankaita, joista tyttö on kasvanut ulos sekä mittoista että kuoseista :D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)