keskiviikko 6. elokuuta 2014

Mekko joka ei anna armoa ylensyömiselle :)

Olen tässä nyt pikkuhiljaa koittanut opetella tunnistamaan vartaloni mallia ja sitä mukaa monen monituisen mittailun ja pähkäilyn jälkeen saanut pikkuhiljaa muokkailtua itselleni passelia yläosan kaavaa...

...ei se ihme ole jos valmiskaavoissa on aina jotain moitittavaa /paranneltavaa jos oma passeli kaava tosiaan näyttää aivan eriskummalliselta: kapean vyötärön jälkeen huima levennys lantiota varten :D  Josko nyt alkaisi selkävekit yms. vaatteissa vähenemään kunhan kaava tästä nyt hioutuu...

...kaavan kokeiluna tein sitten yhden mekkosen itselleni lisää, hiukan olin liioitellut tuon lantion kaaren kaavaan ja useampaan kertaan saumurilla suurruttelin mekkoa uuteen muotoon.... ja arvatkaapa onko ne "uudet muodot" nyt sitten korjattu kaavalle... NO EI!!

No mekko nyt kuitenkin monen korjauksen jälkeen syntyi, hyvin istuva (niinkin hyvin, että tätä ei käytetä vatsan turvottelu päivinä :D )

Helman olisin halunnut reilusti A-linjaiseksi, mutta kangas ei millään siihen riittänyt, tästäkin jäi jäljelle vain pientä suiroa. Kangas on jotain Nansoa, Kangastukun palalaarista jokunen aika sitten noukittu.


Ps. Kuvaus-assistenttina toimi tällä erää 5-vuotias poikani, kehityskelpoinen kaveri, vai mitä ? :)
Ihan nuin kalkkilaivan-kapteeni en suinkaan ole, liekö kuvaaja napsauttanut salaman päälle kahden alimman kuvan kohdalla, mutta menkööt nyt näin :)


10 kommenttia:

 1. Kaunis vaate. Itselle sovittaminen on niin vaikeaa, että täytyisi minunkin tehdä itselleni hyvä peruskaava. Hyvin sait kaavan onnistumaan, mekko istuu täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mekko istuu juu hiukan turhankin hyvin vatsanseudulta, seuraavaan hiukan armollisuutta ruokailuja kohtaan :)

   Poista
 2. Istuupas mekko sinulle todella hyvin. Kaunis ja sulavalinjainen vaate. :)

  VastaaPoista
 3. Kauniisti mekko sinulle istuukin! Onnistunut kaavoitus ja kaunis kangas. Minullakin on (pian) 5-vuotias poika kuvausassistenttina, hienoja kuvia sen ikäiset jo osaavat ottaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin kankaan väristä ja kuviosta, harmi vaan että päällä tuntuu jotenkin hiukan keinokuituiselta, mutta kyllä sen kanssa nyt elää voi :)

   Poista
 4. Todella kaunis mekko ja istuu upeasti !!

  VastaaPoista
 5. Kaunis mekko ja sopii sinulle täydellisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon TanttaRalla ja tervetuloa mukaan pieneen "joukkooni", mukavaa saada uusia lukijoita :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)