maanantai 10. maaliskuuta 2014

LaatikkoPaita

Piti keksiä jotain käyttöä IHANAN vihreällä ohuelle liru-liru-trikoolle, jota olen joskus mukaani napannut Lahden Wexleriltä. Mitään istuvaa vaatetta en arvannut tuosta ohuesta materiaalista lähteä tekemään, niimpä tekaisin sitten tällaisen laatikkopaidan.

Mallia katseltu hiukan OB 4/2013 Square T-tunikasta, mutta piirrelty ihan vapaasti ilman kaavoja...kannattiko...ei varmaankaan...

Kaula-aukkoa isonsin kahteen kertaan, ja olisi tuo vieläkin hiukan isompi saanut olla. Pituutta olisi tällä kertaa voinut olla hiukan vähemmän ja....öh, leveyttäkin piisaa, sehän kyllä oli hiukan tarkoituskin, mutta ei tämä nyt taida olla se meikäläisen kropalle paras mahdollinen vaate :)

Harmi sinänsä, koska kangas on ihan tosi tosi nätin värinen vihreä, juuri sellainen mistä pidän...(iltahämärissä napsitut kuvat eivät anna oikeutta värille)  Kaikissa kuvissa kädet johonkin suuntaan harallaan ja tasan siitä syystä, että kädet alhaalla tämä vaate tosissaan on mun päällä kuin muodoton säkki :)

No ei tämä onneksi ihan turha ompelus ollut, koska äitini kelpuutti tämä itselleen käyttöön...


Tässä kuvassa "resori" käännettynä sisälle, tuo musta mikä pilkottaa kauluksesta ja helmasta on toppi :)

Tässä helma suorana.  Resorina samaa trikoota, pääntie huoliteltu framilonin avulla kääntäen


Mukavan rento vaatehan tää on :)

4 kommenttia:

 1. On kyllä kivan värinen! Oliskohan sitä voinut sivuista kaventaa, jotta olisit itsekin voinut pitää? Toisaalta kivahan se on äitiäkin lahjoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisi varmasti saanut muokkailemalla itselleenkin sopivamman, mutta en viitsinyt vaivautua kun pääsi kerran käyttöön tuollaisenaan :) ja minun äitini kyllä ansaitseekin saada lahjomista osakseen :)

   Poista
 2. Hyvältähän tuo näyttää, ainakin mun mielestä. Värikin on just bueno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väri on <3 pitänee kokeilla uudestaan pienillä muokkauksilla, kantapään kautta oppien :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)