maanantai 3. maaliskuuta 2014

Keskeneräisten kasasta PINKKI-ÄLLÖTYS!

Leikkelin jo Joulukuussa lahjaompeluksesta yli jääneen pinkin velourin neidin mekoksi, ajatuksena tehdä mekkoon joku isotöisempi applikaatio....

No keskeneräisenähän tuo on nyt sitten lojunut jo liki 3 kuukautta, oli ehkä aika tarttua toimeen ja tehdä tuolle kirkuvalle pinkitykselle jotain...applikointi ei edelleenkään napannut (se tuntuu olevan sellasta kausiluonteista puuhaa, joskus applikoi urakalla ja toisinaan ei sitten kiinnoosta pätkääkään...) joten päätin muuttaa suunnitelmaa.

Pinkkiä velouria ei ollut enää yhtään jäljellä, mutta tuollaista aika kivan lilaa löytyi pieni palanen, niin pieni tosin sekin, että huppu piti leikata väärään langansuuntaan...

Tohinalla sitten ompelin huppu-mekkosen valmiiksi, mutta jotenkin se oli pliisun oloinen...lisäsin isot napit...yhä jotenkin tylsä...lisäsin hiukan ricrac-nauhaa taskuun ja nyt lopputulos kelpasi!

Ihan kiva tästä lopulta tulikin vaikka kovin kovin pinkki se edelleen on :) Pääasia kuitenkin, että neiti ilahtui vaatteestaan kovin, eikä olisi antanut sitä sovituksen jälkeen pois päältä...tällä kertaa ei tarvinnut siis myöhemminkään neitiä lainkaan lahjoa mekko päällä kuvattavaksi, vaan tyytyväisenä keikisteli kameralle :)
Kaava tähän on hyvinkin pitkälti oma sovellus...yläosa alkujaan tavan trikoopaidan kaava, jota sitten muokkaillut omien mieltymysten mukaan, tasku piirretty lennosta ja huppuun katsottu hiukan muotoa jostain kaavasta (ei muista mikä..)

1 kommentti:

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)