keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Jämä-paloista ompelua..

Aiemmin postaamani tilkkupeiton myötä päätin järjestelmällisesti ommella pois myös kaikki sellaiset kankaat jotka ovat jäneet ns. yli jostain muista ompeluista.

Tilaamastani 2m palasta ötökkäneulosta olin ommellut itselleni jo pitkän hupparin täällä ja neidille hupparin täällä ja kangasta riitti vielä neidin lököhousuihin...nyt se on sitten kokonaan loppu :)

Nanson mustavalkoisesta trikoosta taas olin ommellut itselleni pitkän trikoopaidan jossain täällä (jonka myöhemmin värjäsin oranssiksi) ja kokeillut summer basic kaavaa täällä ja kangasta riitti vielä neidin leggareihin...nyt sekin on sitten kokonaan nurkista pois pyörimästä :)


Kaavapohjana leggareissa Ruusunpuna OB 6/12  jota muokattu neidin mittoihin sopivaksiÖtökkä-housut tehty Tiikeri-housujen kaavalla OB 1/13   leveys 74cm, pituus: niin paljon kun kangasta riitti, arviolta 80cm ja silti piti lisätä piiiitkät resorit ettei ole heti lyhyet.

Kylläpäs sitä tuleekin hyvä mieli kun saa kankaat viimeistä palaa myöden hyötykäytettyä!!

4 kommenttia:

 1. Ymmärrän tuon hyvänolontunteen. Joskus aivan ärsyttää, kun ompeluksista jää tilkkuja ja tietää jo valmiiksi, että ne jäävät pyörimään kangaslaatikoihin. Joskus vaan täytyy just tälleen ottaantua ja ommella vanhoja tilkkuja pois. Hyvä sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näimpä juuri...täytyy ryhdistäytyä tosissaan vielä kun neiti on niin pieni että niistä hälle vaatetta saa, jottei ihan "hukkaan" mene :)

   Poista
 2. Ihanat nuo leggarit! Jotenkin noille pienille käy hyvin nuo suuret kuviot. Tuletko tuhoamaan minunkin jämäpalat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Itsekin tykästyin kovasti noihin leggareihin, vaihtelua kaupan perinteisiin kukka tms. kuoseihin :) Sun jämäpaloissa varmaan onkin vaikka mitä herkkuja... :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)