torstai 1. tammikuuta 2015

Vuoden viimeinen ompelus...

Kaapista löytyi talviaiheista trikoota joka oli aika ommella pois...hyvä että ompelin, kaikki meni ja kyllä sai rullaavia reunojakin suoristella.

Kaavaksi otin kokeiluun Ottobre 4/2014 China Girlin. Leveys koosta 86cm ja pituus koosta 92cm, lisäsin kuitenkin helmaan pari senttiä vielä pituutta ja hihoihinkin hiukan (olisi voinut lisätä hihoihin pituutta vielä reilumminkin.

Kaava on kyllä melko leveä ja valmis mekko näytti säkiltä, päälle puettuna tuo liika leveys kuitenkin aika kivasti katoaa.  Kangas ei riittänyt hihoihin, hihat tekaistu vanhasta topista...ja sen kangas ei sitten riittänyt enää taskuihin, joten taskuissa sitten hiukan leveämpää raitaa...oikein sekameteli-soppa.

Hiukan tuli tällä kuosilla yöpukumainen, mutta pääsee silti päiväkäyttöön kun kerran tuli ommeltua.


Taskut on kivat...meillä vaan neiti tuppaa kulkemaan kädet koko ajan taskuissa jos vaatteissa sattuu sellaiset olemaan :)Pojalle löysin kaapista palan Znokin Talvi-Ilo trikoota joka myös oli riittämisen takia ommeltava heti pois...ihan peruspaita tuli, josta ei ehkes kuvia tullut otettua kun käyttöön pääsi heti ja lojuu nyt pesukopassa :)

Lomat on meidän torpassa lusittu ja isännän reissuhommat jatkuvat heti huomenna, katsellaan koska sitä taas saa aikaa istahtaa ompelusten äärelle. Ihanaa ja ompelurikasta Uutta Vuotta joka sorkalle <3

7 kommenttia:

 1. Ei ole mielestäni yöpukumainen, ihanan talvinen kyllä! Meidän kolmeveellä on myös kädet taskussa jos sellaiset löytyy ja niihin on kiva kätkeä aarteita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos ei näytä yömekolta...itselle kun pinttyy joku mielikuva niin siitä on vaikea päästä eroon :)

   Poista
 2. Hyvää uutta vuotta sinullekin!
  Ihana kangas tuo, mistä ompelit.

  VastaaPoista
 3. En minäkään ekana yöpukua ajattele,kun tätä katson. Enkä tokanakaan :D Just jotkut vaikka yksivärisetkin tummat leggarit tai sukkikset,niin täysin valmis ja hieno asu päivän leikkeihin. Tykkään kyllä. Maria

  VastaaPoista
 4. Ihana paita! Tuo samainen kaava on minullakin ollut pitkään kokeiltavissa, mutta vielä ei sen aika ole tullut.. :) Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Kaava oli kyllä ihan kokeilemisen arvoinen, voisi tehdä toisenkin ihan vaan jo sen takia, että tässä oli muutakin ommeltavaa kuin "suoria saumoja" :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)