sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Virkkailua

Mä olen nyt aikani kuluksi tuota matonkudetta virkannut, purkanut,virkannut,purkanut....

...kolmannen virkkausaoloituksen jälkeen mieskin jo totesi, että onko tossa nyt mitään järkeä, voisitko jättää vaikka kerrankin purkamatta...

...mutta kun ei nää virkatut matot pysy paikoillaan  laminaattilattialla jossa juoksee ison koiran lisäksi kaksi vauhtihirmua, joita myös lapsiksi kutsutaan :)

...kunnes keksin...meidän pienessä vessassa ei kukaan ainakaan juoksemalla mattoja saa rullattua...
Virkkasin taannoin myös äidin pyynnöstä hänelle "lörppäpipon". Äiti oli hankkinut hauskaa musta-harmaata lankaa jossa oli mukana heijastinlankaa...piposta ei tietenkään kuvaa ole, mutta yllätyin kuinka kivannäköinen siitä tuli.

Tekaisin sitten äiteelle pipoon sopivan pehmoisen huivin harmaasta akryylilangasta, Itselleni olen aiemmin virkannut samanlaisen huivin oliivinvihreänä, olen tykännyt huivista paljon, koska se ei kutita lainkaan mutta on silti lämmin.

Virkattu siis simppelisti ihan vaan pylväitä ja ketjusilmukoita käyttäen :)
6 kommenttia:

 1. Toi matto on aivan mahtavan nätti!

  VastaaPoista
 2. Nätit virkkuut olet saanut aikaiseksi purkamisesta huolimatta. Virkkausta on kyllä mukava purkaa, kun siinä ei tarvi samalla tavalla poimia silmukoita talteen kuin neuleen purkamisessa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akkka! Mullahan tuo purkaminen johtui tasan siitä, että tein maton valmiiksi-> en keksinyt sille paikkaa->ja purin sen...aloitin uuden maton ...jne :) Neuleen purkaminen on aivan kaameeta, aina siinä käy joku katastrofi...tosin mun neulominenkin on niin alkeellista ettei kovin usein tule edes kokeiltua :D

   Poista
 3. Minustakin matto on tosi kaunis! Oletko senkin virkkaillut oman mallin mukaan vai käyttänyt jotakin ohjetta? Itselläni sama projekti, virkkaamalla vessaan matto, odottaa kunhan hartiaseudun jumitus vähän hellittää että voi taas tarttua koukkuun.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa! Katsoin suuntaa antavaa ohjetta mattoon tästä: http://www.lankava.fi/WebRoot/esito/Shops/esito/MediaGallery/OHJEET/2014/Asteri_matto_korj.pdf

   tuolta sivuilta löytyy paljon muitakin ohjeita mattoihin, koreihin yms...

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)