maanantai 1. huhtikuuta 2013

Aarrekartta

Meillä on 4 vuotias poika joka kovasti leikkii Oktonauttien ohella merirosvolaivaa, laivaksi valikoituu useimmiten se kaikista korkein lumipenkka :)

Kun tämä aarrekartta kangas (Mussukat) piirtyi verkkokalvoilta tajuntaani, oli peli samantien menetetty ja kangastilaus lähti matkaan.

50cm kangas, joka oli tooooosi reilulla kädellä leikattu muotoutui kolmeksi paidaksi (2x 116cm ja 1x 110cm) eikä jäljelle jäänyt kuin muutama ohut suiro. Kerrankin tehokasta kankaan käyttöä siis!

Kaavana Little Lamb OB 4/12, T-paidoissa etu-ja takakappaleet  samaan kangasta, pitkähihaiseen kangasta riitti vain etukappaleen veran, takakappale tuota musta-valko-raitaa.

Poika valitsi itselleen keltaiset hihat paitaansa ja vihreähihainen lähtee sitten kerhokaverille synttärilahjaksi. Pitkähihainen on meille vielä reilu, joten se jääköön odottamaan käyttööntuloaan kaapin perukoille.

6 kommenttia:

 1. Hyvin sopii kaikki eri väriset hihat kankaaseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän kankaaseen kyllä tosissaan on mahdollista yhdistää vaikka mitä kankaita! Ihan huippua! :)

   Poista
 2. Nämä paidat ovat varmasti mieluisat kaikkien pikkupoikien mielestä. Tykkään, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma poika oli ainakin ihan myyty kun näki kankaan :) Lahjansaajalle varmasti kaikkein mieluisin olisi ollut rosvo ja poliisi trikoo, mutta sitä ei nyt tähän hätään ollut, niin toivotaan että tämä korvaa tilanteen edes osittain :)Ja kiitos! :)

   Poista
 3. Kaikki niin ihanan erilaisia, kun on erilaiset hihakankaat (: Tykkään kaikista, mutta keltaisilla hihoilla oleva on suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hämmästyin itekkin kuinka erilaiset hihat muuttaa paidan ilmettä ja olen oikeen tyytyväinen että poitsu valitsi itelleen juuri keltaiset hihat, tässä paidassa jopa isäntä lämpeni inhoamalleen keltaiselle värille :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)