tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kangasvaraston tuhoamista!

Kummasti nuo kangashyllyt täyttyvät yhä vaan enenevässä määrin...pakko oli ottaa nyt oikein suunnitelmaksi tuhota sieltä kankaita, ainakin niitä ei niin mieluisia joita raaskii surutta leikellä :)

Löysin Millamarin blogista kivan näköisen tunikan "Amelie-kopio" ja selkeät ohjeet sellaisen kaavoitukseen, joten pakkohan sitä oli hetimiten kokeilla.

Pohjana käytin Ottobren Mint-paidan kaavaa koossa 68cm, tunikasta tuli yläosasta melko istuva, mutta ei kuitenkaan liian ahdas...seuraavaan voisi jättää hieman reilummin kasvunvaraa. Malli oli todella kiva neidin päällä (josta ei päiväunien takia nyt sovituskuvaa saa...) ja näitä voisi tehdä vielä muutaman lisää.

Kangas on Kangastukun palalaarista napattu, "kun halvalla sai", ei niin iske minuun, mutta kuosi hauska kun siihen voisi yhdistää surutta minkä väriset resorit vaan.

Housujen kaava jo aiemmista postauksista tuttu Little  Houses koossa 74cm, ilman s.varoja

Vielä olisi parit legginsit nedille leikattuna, sitten voisi ommella itselle muutaman topin, kaavan piirtelinkin jo vanhasta paidastani ja pojalle pari t-paitaa...olisko sitten jo lupa tilata lisää kankaita?? :)

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva setti! Tykkään kovasti tosta resorivalinnasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mä mallasin vaikka mitä resoreita tähän, oranssikin olis ollut kiva, mutta sei jokseenkaan oikeen passaa neidille (ainakaan ihan kasvojen lähettyville)

   Poista
 2. Kiva setti! Minullakin kauhea kankaiden tuhoamisyritys päällä (: jotenkin kummassa sitä aina käy niin, että kun alan tehdä jostain olemassa olevasta kankaasta jotain, tarvin aivan varmasti ostaa sen kaveriksi jotain uutta :D

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)