maanantai 25. maaliskuuta 2013

Meille muutti pieni Hiiri-Tyttö

Mä olen niin lopen kyllästynyt tuon mun saumurini jatkuvaan temppuiluun...välillä toimii kuin unelma, mutta sitten taas toisella hetkellä tekee hyppytikkiä, katkoo lankoja tai muuten vaan ommelta ei saa siistin näköiseksi...langoita,langoita,langoita, vaihda neuloja, kokeile ommella...ja taas sama rumpa alusta :(

Eilen aamulla ajattelin surauttaa nopeasti pojalle ihan tavan velourhousut ilman sen kummempia lisä krumeluureja...saumuri ei ollut samaa mieltä...pieni pätkä kerrallaan ompelin housuja kasaan, kunnes huomasin *TADAA* mulla on kaks saman jalan lahjetta...ei hyvää päivää! Siihen jäi sitten nekin housut.

Ja kaikesta tästä kyrsiintyneenä laitoin koneet hetkeksi "talviteloille" ja avasin lankakirstun kannen.
Täältä löysin aivan ihanan hiiri-pipon virkkausohjeen ( blogissa hirmusesti muitakin ihania virkkausohjeita!!) ja ohjetta hieman muokkaillen väkäsin yön tunteina pikku-typylle jämälangoista uuden pipon.4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Sun ohjeet oli tosi hyvät, ihana että joku jaksaa noita tutoriaaleja väsätä!...mitähän sieltä ohjepankista sitten seuraavaks virkkailis, vaihtoehtoja jäi vielä monta kokeiltavaks :)

   Poista
 2. Tosi ihana hattu! Pitäisiköhän kokeilla itsekin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä, valmistuu nopsaan ja on helppo tehä, täytynee tehä seuraava puuvillalangasta niin menee sitten lämpimämmillä keleillä :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)