sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Täyttä Rakkautta !

Se tunne, kun ompelee vaatteen joka on täyttä rakkautta heti ensi silmäyksestä!

Se tunne on ihan huikea!

Olen marinoinut nyt jo piiiiitkän tovin Metsäkissa-neulosta uskaltamatta kajota saksilla koko kankaaseen. Aina kangaskätkön aukaistessa kyseinen kangas on kuiskutellut minulle... ja nyt vihdoin päätin rohkaistua ja leikellä kankaan...ja voi että, kyllä kannatti...olen aivan rakastunut tähän vaatteeseen.

Kaavapohjana käytin muokkaillen SK-lehden sadetakki kaavaa, jolla olen tehnyt TÄMÄN ja TÄMÄN takin. Halusin hupparista väljän mallisen, johon mahtuu alle vielä lisää vaatetta, mutta joka ei kuitenkaan ihan teltta ole.

Ripeästi asettelin kaavat kankaalle, mutta valehtelematta 2,5 tuntia vain tuijottelin ja emmin, ennen kuin uskalsin leikata...

Riittävän pitkät hihat, joissa resorit voi tarpeen vaatiessa vetää kunnolla sormien suojaksi.

Huppuun onnistuin saamaan myös nuo kisut aika kivasti näkyviin.

Ei kiristä, ei purista, ja on riittävän pitkä ettei tarvitse koko ajan kiskoa alaspäin!


Kaikki onnistui täydellisesti, mitään kohtaa en jälkeenpäin harmittele. Vetoketju on niin nätti,ei kupsuile eikä kierrä, hupun sauma niskassa piilotettu, vetoketju piilotettu hupun osuudelta (vaikka muuten tässä ei alavaroja tms. olekaan.) Ihanaa olla kerrankin oikein tyytyväinen ompelukseensa!!

Taskutkin löytyy toki, kaaritaskut, mutta ne on tarkoituksella naamioitu niin etteivät heti pomppaa silmille.

Kangasta oli himpun yli metri ja vain pieni palanen jäi säästöön....sillekkkin on jo käyttötarkoitus valmiiksi mietittynä...mutta siitä sitten lisää myöhemmin :)

11 kommenttia:

 1. Hieno huppari! On niin hieno tunne kun onnistuu ja kaikki mennyt loistavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi! SE tunne on mahtava...ja kun vielä' harvoin saa kokea suurta onnistumista, niin tuntuu vieläkin huikeemmalta :D

   Poista
 2. Onnea upeasta hupparista! Mahtava! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana huppari! Hienoa että onnistuit! Kunpa joskus itekin onnistuisi jossakin niin täydellisesti, mutta harjoitusta se vielä vaatii että siihen pääsee.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa :) Ei näitä onnistumisia juu liian usein omallekkaan kohdalle osu !

   Poista
 4. Kissoja kissalle! Kun tuo kuosin kissa tuo mieleeni erään isomman metsässä asustavan sinulle tutun kissan ;-) Eli siis ihan täydellinen hupputakki sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kikka! Ehkäpä juuri siitä syystä tästä tulikin niin mieleinen ;)

   Poista
 5. Tiedän tuon tunteen, aika monta kertaa se on esteenä valmistumiselle. Onneksi sait rohkaisun siemenen ja teit itsellesi upean ja monikäyttöisen hupparin. Nämä ovat sellaisia aarteita, johon ei kyllästy helpolla

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)