keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Pilkku-maniaa!

Olin tuossa jokunen aika sitten mega kirppis kierroksella Lahdessa ja sieltä tarttui mukaan jos jotakin hyödyllistä ja tarpeellista mm. kassillinen isoja pilkullisia trikoopaloja jotka maksoivat huikeat 3€ sekä myös kuvissa näkyvä harmaa neuletakki.

Trikoo on hyvin hyvin lirua ja laskeutuvaa, joustoa ei ole niin paljon kuin tavan trikoossa, mutta joustaa kuitenkin, en tiedä mitä tää nyt sitten ois laadultaan, mutta ihanan silkkisen tuntuista se ainakin on päällä.

Nämä pilkut ovat poltelleet hyppysissä jo tovin ja jotain niistä oli pakko alkaa ommella, jotain mukavaa, huoletonta, ajatonta ja simppeliä.

Ja ennen kuin päästään niihin kuviin, niin pitääpä tässä purkaa tuntojaan valokuvauksesta...valon puute -> meikäläisen taidot ei riitä kunnon kuvien ottoon, kuvaajan puute ->  kuvaustilanteessa tulee vaan kiukku ja ärsytys kun koitat itselaukaisimella napata kuvia...ensin juokset kuvaan tukka putkella ja palaat katsomaan kuvan vain todetaksesi ettet taaskaan ole mahtunut kokonaan kuvaan tai jotain vastaavaa... plaah!! No näillä kuvilla nyt mennään, eipä näissä ompeluksissa mitään ihmeellisiä kuvattavia yksityiskohtia olekaan :)

Tässä tämä mekkonen kaikessa yksinkertaisuudessaan, hiukan asustettuna käy siistimpäänkin menoon. Helmassa kuminauha ihan löyhästi. Olisin halunnut tähän jotkut "lörpöttävät" taskut eteen mutta en arvannut lähteä edes kokeilemaan niiden tekoa kun materiaali oli muutenkin aika haastava ommella liukkauden ja ohkaisuuden takia.

Näin simppelisti asustettuna mitä mukavin arkivaate. Edellisessä postauksessa mainittuja huiveja en ole edelleenkään saanut kuvattua, mutta tässä näkyy nyt yksi niistä: ihan perus kolmion mallinen huivi pylväillä virkattuna. 
Pitihän niitä leggareitakin kokeilla tehdä. Kaavana OB 4/2013 Segment  koossa 158cm ( pituutta lisätty ) Passeli kaava näin ensi kokeilulla muuten, mutta itselleni saan lisätä taakse korkeutta ettei ole kumartuessa sellainen tunne, että takalisto vilkkuu. Näihin koekappaleisiin laitoinkin siitä syystä tosi napakan resorin vyötärölle jotta sain korkeutta lisää. 

Vielä jäi kangasta jäljelle, ainakin pitää tehdä itselleen jonkunlainen rento laatikko-paita ja katsotaan sitten mihin materiaali sen jälkeen piisaa. Voisin siis todeta etä aika kannattava 3€:n sijoitus, vai mitä?! :)6 kommenttia:

 1. Kivannäköinen setti villatakkeineen ja säärystimineen! Huikea kirppislöytö kyllä tuo kangas. Siis kangashan on tosi iso, kun siitä saa tunikan lisäksi leggarit ja vielä jääkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pikku Akka! Oikeammin ilmaistuna kangasta oli siis kolme isoa palasta, joista yksi on kokonaan vielä leikkelemättä ja yhdestä jäljellä ainakin hihojen verran...mutta siis juu PAAAALJON sitä kangasta oli :)

   Poista
  2. :) Hyvä löytö joka tapauksessa!

   Poista
 2. Aika mahtava löytö! Tosi kiva mekko ja leggarit..

  VastaaPoista
 3. Pilkut ON ihania :) Kivat vaatteet olet ommellut, toimii varmasti niin arjessa kuin juhlassa!

  VastaaPoista
 4. Mieletön löytö! Täällä yks pilkkuhullu ihailee kaikkia näitä! Tosi kivoja joka ikinen!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)