perjantai 6. kesäkuuta 2014

Mekkomanian tiimoilla; mekko myös ITSELLE

Palataas sitten taas mekkojen ompelun pariin jälleen... ja koska edellisen postauksen haalarihousuista jäi kumpparia yli, niin käytetääs taas kumilankaa alalankana.

Okei, okei...alunperin menin kellariin kaivelemaan kangaskaappia löytääkseni jonkun sopivan kankaan julmetun kokoisiin haaremihousuihin joihin olen ihastunut, mutta jotka valitettavasti alkavat sanoa yhteistyösopimustaan irti...

...ei löytynyt kangasta haaremihousuihin, mutta löytyi kangasta omaan mekkoon! En ole kyllä niinkään pitkien mekkojen ystävä, mutta tämä kangas suorastaan huusi päästä juurikin maksimekon tyyppiseksi vaatteeksi :)

Siispä kangas lattialle, pituussuuntaan halki keskeltä ja 20 kerrosta kumilanka-rypytystä per kappale...TADAA; valmista.

No ei se ihan siihen jäänyt...ei pysynyt liukas kangasmateriaali päällä ilman olkaimia...joten sellaiset oli lisättävä, tosin olisin varmaan lisännyt muutenkin, en viihdy olkaimettomissa vaatteissa :)

Mustan boleron kanssa voisi jopa käyttää juhlissa :)

Kangas on jotain oikein tekokuituista, sellaista mistä mummojen mekot oli ennen tehty, mutta yllätys, tää ei ole yhtään hiostava päällä 
Nyt vielä sulattelen suhdettani tällaiseen yyber kukikkaaseen kankaaseen...

28 kommenttia:

 1. Aivan huippu. Ja todellakin sopii myös juhliin.

  VastaaPoista
 2. Kaunis on kukkamekko ja sopii hyvin sulle. Lisää vaan kukkia ylle =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Taidan kuitenkin edelleen pysyttäytyä ihan minimissään näiden kukkakuosien kanssa :D

   Poista
 3. Mahtava! Kaunis mekko, juhlissa menisi mainiosti. Ottaisin itselleni heti tällaisen mekon, oman kaapin kukkakankaat nimittäin on aika hempeitä ja herttaisia (sopii pienille tytöille).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on muuten kyllä totta että useimmat kukkakuosit on sellaisia paremmin pikkutytöille sopivia....tai tämä nyt taas näkemys ihmiseltä jota kukkakuosit yleisestikään ei suuremmin nappaa :)

   Poista
 4. Kaunis mekko! Mua kiinnostais kans kokeilla tuota kuminauharypystystä, kerran kokeilin mut se ei mennyt ihan putkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uutta yritystä putkeen vaan, helppoa kuin heinänteko kun saa omalle koneelleen sopivat säädöt, ja kumilangoissakin on aika suuria paksuus eroja, tämän mekon kumppari oli paksumpaa kuin aiemmin käyttämäni Prymin kumppari, eikä meinannut suosiolla kulkea puolakotelossa...hyppytikin kanssa sain siis tapella aikani, johtuiko osittain ohuesta liukkaasta kankaasta, sitä en tiedä...

   Poista
 5. Tuo mekko sopii sinulle todella hyvin ja on kaunis. P.s koita sitä tekemääsi nahkatakkia tämän pariksi? Voisi olla tosi makea yhdistelmä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon...se voisikin olla mainio asukokonaisuus...tosin se vaatii sitten lisää sulattelua, koska en ole sen nahkatakinkaan kanssa päässyt vielä sinuiksi :D

   Poista
 6. Hieno! Hyvin sulle ainakin sopii tuo kukikas kangas. :)

  VastaaPoista
 7. Mekko sopii sinulle erityisen kauniisti.
  pst!Minä olen monesti miettinyt, että onko tuollainen maahan asti ulottuva mekko käytännöllinen. Onko helma helposti likainen? Kerropa sitten kokemuksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Käytännöllisyys on tästä varmaan kaukana ainakin muksujen kanssa viipottaessa, onneksi meko väritys on kuitenkin niin tumma ettei ihan joka lika näy .

   Poista
 8. Kaunis tämä on minunkin mielestäni :) Sopii sinulle kyllä hyvin, nyt vaan paljon pitämään mekkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän tämä ehkes muutaman kerran päälle eksy :)

   Poista
 9. Ihana mekko! Voi, miten helppo tehdä, tätä pitää kyllä itsekin testata. Kovin tekisi mieli maksimekkoa vaikka en itsekään oikein pitkien mekkojen ystäviin lukeudu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, helppo kuin mikä, ilman muuta kokeilemaan...eihän sitä koskaan tiedä vaikka susta kehkeytyskin pitkien mekkojen ystävä, tai niin no, voihan tään tehä toki lyhkäsempänäkin :) Mukava päällä ainakin, ei kiristä eikä purista :)

   Poista
 10. mahottoman kaunis mekko!
  sopii sinulle mitä parhaiten!

  VastaaPoista
 11. Komppaan edellisiä: tosi kaunis mekko, sopii sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Nyt on tullut niiiiin paljon kommentteja, jotta tässähän ihan häkeltyy! Kitos kaikille ihanille jotka jaksatte kommenteilla piristää! :)

   Poista
 12. Todella kaunis mekko, sopii sulle niin hyvin :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)