perjantai 27. kesäkuuta 2014

Kalkkilaivan kapteeni kaipaa aurinkoa...

Tämä kesä on kyllä ollut säiden suhteen niin hanurista jotta....
Ajoissa olin kesävaatteiden kanssa, mutta eipä ole juuri tarvinnut kevyitä vaatteita ylleen kaivella :(

Ajattelin koittaa "tikulla jäätä" ja ommella vielä yhden pikaisen kesämekon...josko se toisi kaivatun auringon esille. Tämä tekele on kyllä ollut jo useamman tovin valmiina, mutta eihän tuolla hyisessä ilmastossa ole voinut tällaisissa hepeneissä ulos kuvattavaksi lähteä. Nyt torstaina aurinko vilautteli itseään ja piti heti pukea kesämekko ylle...kannattiko...no ei...oli meinaan aikasta viileää venekyytiä näissä hepeneissä 9 aikaan illalla kun mökille saavuimme :)

Kaavana yläosastaan itselleni passelimmaksi muokattu onion 2035. Olen nyt alkanut kääntää vaatteideni pääntiet (ja tässä myös siis kädentietkin) Framilonin avulla, jää väliin se sopivan värisen resorin valinnan kanssa tuskailu.  Kankaana jälleen hyvin haudottu PaaPiin kirahvit, on kyllä niin ihanan pehmoista kangasta jotta!!

Näiden kuvien otto oli kyllä melkoista säätämistä, isäntä ilmoitti kerrankin mielipiteensä hyvinkin suorasanaisesti tyyliin: " Et voi olla noin, näyttää ihan tantalta.."  " No nyt näyttää kun ois kaamee pömppis..." jne. :)

Nyt jään odottelemaan josko se aurinko löytäisi tänne mökkisaareenkin ja saisi kuvattua lasten vaatteet tunnelmiin sopivissa maisemissa.

7 kommenttia:

 1. Aurinkoinen tunika! Ja I feel you tuon omien vaatteiden kuvaamisen vaikeuden osalta. Meillä isäntä tosin ei uskalla kommentoida mitään, mut turhautuu kyllä kuvaussessiohin muuten.

  VastaaPoista
 2. Tuo malli on ihan paras, itsekin sillä huristelen nyt menemään jo ties kuinka monetta toppimekkojuttua :) Väri sopii siulle ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä ollut ihan hintansa veroinen kaava, hyvin muunneltavissa ja mukava päällä. Vielä kun osaisi kaavaa muokata niin että saisi joka kerta onnistumaan selkärypyttömän vaatteen :)

   Poista
 3. Kyllä tämän mekon pitäisi se aurinko kaivaa esille! Kaunis mekko, pidän tuosta väristäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :) Ihan ei vielä auringon vikittely onnistunut toivotulla tavalla....mutta ei menetetä toivoa vielä kokonaan!

   Poista
 4. Ihana kuosi ja nätin mallinen tunika/mekko. Eksyin jostakin blogiisi, ja taidanpa tulla toistekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raisa :) Mukavaa kun jätit visiitistäsi kommenttia, ne piristävät mieltä aina. Ja toivottavasti blogi tarjoaa sinulle vielä jotain myöhäisempiäkin vierailuja ajatellen!

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)