lauantai 24. elokuuta 2013

Kärrrrrpäsiä..!

Tämä syksy on siitä kurjaa aikaa, että vaikka mitkä konstit ja keinot käyttää, niin aina pihalta kiikutetut omenat ja kriikunat yms. saa aikaan pikkukärpäsien vallankumouksen...

Siitäpä sitten intoutuneena tekaisin isännälle kärpäs-paidan ja voi jestas ku hää oli tyytyväinen lopputulokseen.

Kankaanpainantaa en ole kahteen vuoteen harrastanut, taisin silloin saada siitä jonkinasteisen yliannostuksen kun en silloin vielä ommellut vaatteita itse vaan ostin kaupasta yksivärisiä vaatteita ja painoin niihin haluamiani kuvia. Nyt sitten piirsin sabluunan omin kätösin itse, mallina toimi lasten muovinen pimeässä hohtava "kärpäslätkä" joka oli HUOMATTAVASTI nykyisen sabluunan kokoa pienempi.

Punainen on yksi isännän lempiväreistä ja kaapista löytyikin sopivan kokoinen pala Kangastukusta joskus haalittua todella hyvälaatuisen tuntuista trikoota. Kaavana sama SK lehden raglanpaita kuin aikaisemman postauksen Pärinä-paidassa, tällä kertaa kokeilin tikata kaksoisneulalla nuo raglansaumat litteiksi, kun tuo ukkokulta tuppaa olemaan melkoisen herkkä kaikille hiertäville saumoille.

Kerrankin olen itsekin lopputulokseen oikein tyytyväinen, toivottavasti kärpäset kestävät myös pesuissa hyvinä :)Edestäpäin...

Taaapäin...

Etupuolen kärpiäinen...

10 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän taitavasti toteutettu painokuva ja hieno idea tämä kärpänen. TYKKÄÄN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Meillä on kohta jättikärpästen vallankumous, kun pikkuneidille on jo yöpaita samalla muotilla painettuna ja liki ommeltuna ja esikoinenkin kuulemma haluaa kärpäspaidan :)

   Poista
 2. No johan on hauska :) Hieno paita!

  VastaaPoista
 3. Niin kuin aiemminkin totesin, tämä on todella taidokas. Kannatti kaivaa maalit esiin :). Mihin teit sabluunan? Minun kankaanpainanta kaipaisi hieman muistuttelua tekniikoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tein sabluunan ihan tavan piirtoheitinkalvolle, ei ollut niitä ihan luiruja kalvoja vaan hiukan jämäkämpää. Leikkelin sabluunan kirurginveitsellä, saa helposti todella pieniäkin alueita tehtyä. Kyllä tästä taas sellainen pieni kipinä heräsi, että suunnitteilla on jo koppakuoriainen samalla tyylillä toteutettuna :)

   Poista
 4. Sur-rur, mielettömän hieno idea. Mistä sitä ihminen aina keksiikin kaikkea uutta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Minäkin usein katselen toisten ompeluksia ja pohdin, että mistä ihmiset niitä ideoita oikein ammentaa :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)