lauantai 20. heinäkuuta 2013

PrrrrrrrrPrrrrrPÄRINÄÄÄÄÄÄ!!!

Meidän perheessä isi harrastaa Motocrossia (äiti ei ole harrastuksesta niin kovin innoissaan), varsinkaan kun isäntä oli juuri loukkaantumisen takia 4kk sairaslomalla.

Lapset toki myös ovat heti pienestä pitäen hullaantuneet moottoriurheiluun, E 4v. omistaa pikkumönkkärin, jolla huristelee metsässä ihan itsekseen ja äiti seuraa sydän syrjällään menoa vierestä. M 1v. rakastaa  mopoja ja on heti valmiina myös mönkkäriajelulla kun masiina tallista esiin kaivetaan.

Vaikka en moottoriurheilusta juurikaan piittaa, olihan harrastusta kuitenkin tuettava ja ommeltava isille ja isin pikku-varikkotiimille teemaan sopivat paidat :)

Mainio Pärinä-jersey tilattu Pehemiältä ja neidin paidan pallotrikoo jämäpaloja Kangastukusta.
E:n paidassa kaavana tuttu Monster car koko 116cm (pienillä saumavaroilla) ja M:n paidassa kokeiluna Papana koossa 74cm ilman saumavaroja ja huristeltu reilusti leikaten saumurilla. Neidin paidassa hihat jäivät turhan nafteiksi ja pätkäisin ne sitten 3/4 osa mittaisiksi. Pääntie oli aika ahdas...en ymmärrä miten mä saan aina pääntiet ahtaiksi vaikka muut mainitsivat tän kaavan olevan aika iso pääaukosta :(
Isin paidan kaava löytyi SK 5-6/2011 koko 48, aika sopiva sellaisenaan.

Kerrankin oli ilmeisen onnistunut tekele miehelle, kun sanoi että tällä kaavalla voisi tehdä useamman paidan hänelle, kun on niin mukava päällä. Kangasta nuo miesten teepparit syö vaan ruokottoman paljon :(

Nämä tekeleet sain aikaiseksi metristä Pärinää, jäljelle jäi vain pieni taskuksi sopiva pala ja muutama silppu.Perhe-Pärinä  :)

Pikkumies sai itse valita resorin värin ja YLLÄTYS YLLÄTYS, sehän on vihreä, tällä kertaa kuitenkin sellainen kiva murrettu vihreä

Pikkuneidin paitaan väsäsin tuollaisen taskun piristykseksi, hyvät ohjeet löytyivät Lillaphant-blogista, kiitos niistä!!


Isi ei kelpuuttanut paitaansa mitään "kuulemma tyhmiä" raitoja tms. vaan hihat tylsästi ihan vaan mustat :)


Ja tässä sitten ruokottoman huono kuvankäsittely-tulos lasten paidoista, mutta näkyy tuo neidin paidan tasku hieman paremmin.

2 kommenttia:

  1. Hienot pärinäpaidat, tykkään erityisesti tytön paidan taskusta ja kuosiyhdistelystä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Pitihän sitä pieni ripaus "tyttömäisyyttä" ympätä pienen pärinä-mimmin paitaan :)

      Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)