tiistai 23. heinäkuuta 2013

Joskus toiveet voivat toteutua

Äitini lainasi kirjastosta Mekkotehdas-kirjan ja selailimme sitä tuossa pari päivää takaperin kimpassa. Kirjassa oli hauska "pussukka-laukku" johon myös äitini tykästyi..

Tuumasta toimeen siis; mikä loistava syntymäpäivälahja idea!

Väritoiveena oli monikäyttöinen musta, johon sai yhdistää jotain "pilkettä" ajatuksena kuitenkin että olisi mahdollisimman monikäyttöinen eivätkä värit rajoittaisi laukun käyttöä.

Nyhräsin super huolella ensimmäisen pussukan, mutta siitä tuli ihan pöljä. Tein rypytyksen ompelukoneen kanssa (langoista nyhtämällä) ja valmiissa laukussa rypytys oli ihan tökerön näköinen, myös laukun yläosa oli minun mielestäni liian korkea ja kokonaisuus siten jotenkin turhan pitkä.

Päivän verran takaiskusta toivuttuani päätin kokeilla uudelleen. Tällä kertaa tein laskokset rypytyksen sijaan ja madalsin yläkappaleen kaavaa. Silitin myös tukikangasta päällikappaleisiin jotta laukku ei olisi niin lörppö.

Sen verta paljon on tullut vetskareita pussukoihin yms. ommeltua, että se sujuu jo yllättävän kivuttomasti, muutenkin ompelu sujui joutuisasti ja oli mukavaa vaihtelua vaateompelujen rinnalle.

Laskokset ei nyt ihan symmetriset ole, mutta muuten olen kyllä ihan tyytyväinen lopputulokseen. Kokonaisuuteen lisäsin hiukan "kiusallani" punaisen puisen kukka"napin" tuomaan hieman eloa mustavalkoisuuteen :) Saapi sitten äitee nappasta napin pois kun haluaa :)

Onnea siis ÄITI <3


4 kommenttia:

  1. Tällaisen voisin haluta itsellenikin, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mä mietin kanssa, että tekiskö itelleenkin, mutta sitten totesin että en taitas kuitenkaan osata itellä käyttää :) Katsotaan muuttuuko mieli kun tää puuvillan ompelu oli niin kivaa vaihtelua trikoolle

      Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)