torstai 4. kesäkuuta 2015

"Mitä pinkimpi, sen parempi..."

Meillä on autotallissa tovin pyörinyt mummoni vanha "lehtikaappi"... selvää oli alusta alkaen, että johonkin sisälle se meille käyttöön päätyy, mutta paikka oli vaan avoin.

Kunnes eräänä päivänä löytöretkeillessämme lasten kanssa vintillä, sai pikku-neiti päähänä että vanha nukkekotio pitää raahata vintiltä alas....no tylsähän sitä on lattian tasossa makuullaan nukkekodilla leikkiä.....joten kaappi löysi paikkansa.

Kaappi oli ihan sellainen perus lakattu puinen, paikoitellen hyvinkin kulunut lakkapinnaltaan....yleensä en näitä vanhoja huonekaluja käsittele paksuilla maalikerroksilla, mutta nyt tein totaalisen poikkeuksen....

...seuraava löytöretki autotallin uumeniin ja kaikki jämä maalit sekaisin purkkiin....lopputulos TODELLA pinkki....
....Äitin silmiin sattuu, mutta pikkuneiti on haltioissaan...

.... Vetimet neiti sai itse valikoida ja valitsi sitten limenvihreät pallot Class Ohlsonilta..

Tähän päälle on nyt sitten hyvä nostaa nukkekoti, joka tosin päätyi ensin täysin palasiksi ja sittemmin totaaliseen pintojen uudistus remonttiin ja on vielä tällä hetkellä uudelleen kasauksessa... kuvia uudistuneesta nukkekodista saanemme myös nähdä jahka se "kasautuu" :)

Eli täällä päässä on taasen tehty kaikkea muuta kuin ommeltu :)

Nauttikaahan luvatuista lämpöisistä ja aurinkoisista päivistä pitkään jatkuneen kovan tuulen sijaan !!

5 kommenttia:

 1. Oikein kaunis pikkukaappi. Väritys näyttää minun silmiini tosi kivalta! Vetimet sopii hienosti kokonaisuuteen, hyvä valinta neitokaiselta! :)

  VastaaPoista
 2. Minun silmiin ei ainakaan satu, kaapista tuli niiiin hienon värinen, ihan saman värinen kuin uuden puhelimeni kuoret:D Sopii hyvin tuohon tapetin väreihin.

  VastaaPoista
 3. Minusta tämä on tosi hyvän värinen! Limen vihreä sopii täydellisesti siihen.

  VastaaPoista
 4. Apua, aivan kertakaikkisen UPEA! ♥
  Söpö kuin mikäkin :)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)