torstai 11. kesäkuuta 2015

Barbit lähdössä juhliin

Pikkuneiti sai pari vuotta sitten jemmaan naapurin tytöiltä kasan barbeja ja vaatteita.
Silloin vielä ei barbit kiinnostaneet, mutta nyt tuo neiti 3v. leikkii ja pukee innoissaan barbejaan, valitettavasti vaatteita ei kovinkaan paljon ole, ja ne mitä on, alkavat olla melkoisen risaisia joten....


Äiti otti yhden illan tehtäväkseen koittaa ommella muutaman uuden vaatteen mini-koossa...

...kaavoja ei ollut, vaan ihan barbin päälle kangasta neulaamalla on nämä pari vaatetta toteutettu...

...enemmänkin piti tehdä, mutta innostus lopahti ennen kuin alkoikaan :)

Ensimmäisenä kokeiluna "prinsessa-mekko" yläreuna jäi hiukan löysäksi, joten siihen lisäsin pitsikuminauhaa. Helman alla tylliä, jotta helma hiukan kohoaisi ja takana kaikissa tarranauhaa kapeat soirot.

Seuraavaksi punainen satiinimekko, jossa somisteena mustaa pitskuminauhaa ja yläreunassa nurjalle ommeltu hieman framilonia jotta tissit pysyvät piilossa :)  Hiukan on näköjään mekko vinossa mallin päällä...

Ja viimeisenä kimalteleva yön sininen kotelomekko tyyppinen ratkaisu bolerolla...tämä ei ollut neidin mielestä hyvä, liian lyhyt helma prinsessamekoksi :)

Tässäpä leidi katras sitten valmiina juhliin :)

4 kommenttia:

 1. No, onpas ne leidit tyylikkäinä. Itsekin joskus tein barbivaatepostauksen ja oli tarkoitus jatkaakin, mutta kun tytön barbileikit hyytyivät, niin enpä minä sitten niille vaatteitakaan saanut aikaiseksi. Hienot on mekot!

  VastaaPoista
 2. Hienoja mekkoja. Niin pientä näpräämistä ettei oo ollenkaan mun juttuni.. :)

  VastaaPoista
 3. Hienot tyylikkäät barbien mekot! Minäkin ompelin kummitytölle joskus aikoja sitten barbien vaatteita, toisaalta hauskaa pientä väkertämistä, toisaalta todella suuritöistä.

  VastaaPoista
 4. Hienoja mekkoja, barbin vaatteilla aloitin itse oman ompelu-urani :) Nuorena niitä oli jotenkin paljon näppärämpi tehdä kuin nyt, ja nyt vanhin tyttö (onneksi) harjoittelee jo itsekin niiden tekemistä ;)

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)