tiistai 31. maaliskuuta 2015

AURINKOA tupaan!!

Täällä etelässä satoi maahan 15 cm lunta yhden päivän aikana...ja taas on maa valkoisena
(*ärr-murr*)... tosin ei varmasti kauaa, koska koko loppuviikoksi on luvattu vesisadetta.... Eli ihanaa loskamoska aikaa taas tiedossa...

Juuri kun tiet oli sulat ja fillarikausi startattu käyntiin... vetää mielen mustaksi pakostakin...

Valoa ja aurinkoa tupaan piti saada tuon yhtäkkisen harmauden ja koleuden taas yllättäessä...

Marimekon "KAIVO" verhot ovat 2€ kirppislöytö...hieman lyhyet meille, mutta ei niitä tuolla hinnalla voinu jättää ostamatta. Mustat verhot taattua IKEA tuotantoa, jotka piti vain lyhentää.

Lisäksi pari keltaista tyynyä soffalle ja aurinko on taattu :)Ompelua tässä siis sen verran, että Kaivo-verhoja entrasin ommellen hiukan, lyhensin 6kpl mustia verhoja (meillä siis ikkunaa olkkarissa vielä toisella seinällä joka ei kuvassa näy...) ja ompelin pikapikaa keltaiset tyynynpäälliset mustilla vetoketjuilla ja painoin lennossa niihin kuvat ekoilla sabluunoilla jotka käteen löytyi .


Perhosista varsinkin huomaa, että nämä on tosiaan ihan lennossa painettu sen kummemmin mallailematta paikkoja...kelpaa meille!


Isäntä meillä ei ole innostunut keltaisesta, mutta toteaa vaan "En puutu, sinä se meillä sisustat..." :)

Rykäsin vaihtaen vielä huushollin muihinkin huoneisiin verhot... koko päivän kun on seissyt silityslaudan ja raudan seurassa niin voin kertoa, etten kaipaa niitä hetkeen ...

Seuraavaksi sitten testaillaan lainaan saatua ikkuna-pesuria joten ompelut saavat odottaa tovin .

8 kommenttia:

 1. Keltainen on kyllä niin auringon väri. Sillä on mukava piristää kotia näin hämärinä, loskaisina alkukevään päivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Itsekään en liiemmin keltaista ole käyttänyt, varsinkaan sisustuksessa, mutta nämä verhot nyt vaan kovin huutelivat haluavansa ikkunaan :) Minä tosin vaihdan verhoja niin usein, etteivät nämä varmaankaan kauaa paikallaan ole.

   Poista
 2. Pirteät verhot ja soffatyynyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulin jo ihmettelyjä tutuilta, että eikö näistä verhoista saa päänsäryn :D

   Poista
 3. Verhot näyttävät todella hyvälle, sopivat hyvin sohvan pariksi. Kiva idea tyynyissä, itsekin voisin noita perhosia painaa tyynyihin. Keltainen piristää, minäkin olen lämmennyt sille tänä keväänä niin paljon, että ompelin tyynynpäällisen meillekin siitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi! Itsekään en pahemmin keltaista ole aiemmin käyttänyt, mutta tykästyin kovasti näihin verhoihin ja päätin ne vihdoin kaapin perukoilta saattaa ikkunaan asti :)

   Poista
 4. Toimii! Mahtava verholöytö! Tosi kivat tyynytkin olit kerennet tekasemaan!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)