perjantai 31. tammikuuta 2014

Ötökät selätti viimeinkin ompelutauon!

Hektistä on arki täällä päässä edelleenkin...ompeluun ei jää aikaa eikä kyllä paukkujakaan, eikä kyllä ole ollut edes mitään mielenkiintoa istahtaa ompelumasiinoiden äärelle.

Esikoisen 5v. juhlat kun saatiin juhlittua, niin Majapuulta aikaa sitten tilattu ötökkä-neulos alkoi polttelemaan näppejä. Halusin todenteolla päästä kokeilemaan minkälaista on neulos ommella ja työstää...ja pakko sanoa, olen vaikuttunut, tosi kiva matsku ommella!

Leikkelin kauhealla kiireellä itselleni hupparin ja neidille sitten suitsait sukkelaan tosi silmämääräisesti hupparin loppu kankaasta, hupunkin piirtelin lennosta ja...

...tuli sitten ihan hiukan arvioitua tuo koko väärin :)

Tuli siitä huppari...joka on sopiva ehkä joskus hamaassa tulevaisuudessa. Mutta nyt on ainakin vaatteella pitkä käyttöikä, kun alkuun voi olla hiharesorit käännettynä ja vaate mallia huppari-mekko :)


Tarkoitus oli siis tehdä ihan tavan huppari......mutta lopputulos olikin jotain muuta...


Oma hupparikin valmistui resoreita vaille valmiiksi ... kerrassaan tehokkaasti käytetty 2,5 tuntinen pikkuneidin päiväuniaika...


3 kommenttia:

  1. Ihana huppari kasvuvarasta huolimatta! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tällä pääsisi kyllä jo palkintopalleille "kuinka paljon sinä teet kasvuvaraa lastesi vaatteisiin-kisassa" :)

      Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)