tiistai 11. kesäkuuta 2013

Kauheella tohinalla alotettu ja hammasta purreen loppuun viety!

Lupasin omalle pojallekkin tehdä jonkun hieman enemmän vaativan aplikoidun paidan, kuvaksi hän valitsi itse   Merirosvo-Jaken...kauheella tohinalla alotin paidan teon ja kaikki eteni mallikkaasti ja ripeästi aplikointi-vaiheeseen saakka...en saanut ompelukonetta yhteistyöhön en sitten millään...tikki ei vaan suostunut muuttumaan nätiksi ja virheettömäksi ei sitten millään, vaikka kuinka käänsin, väänsin ja säädin...

Viimeiseksi ropasin hieman kiristyksiä puolakotelosta ja avot, pari pientä viimosta tikkausta tuli priimaa....hiukan sylettää itse katsoa ompelujälkeä kunsei ole niin nättiä kuin olisin halunnut, mutta pääasia että pojalle kelpaa käyttöön!!

Ompelukoneen vastustaessa yhteistyötä, loppui kiinnostus paidan kanssa kesken kaiken ja tekele lojuikin pitkälti yli viikon odottamassa valmistumistaan...loppujen lopuksi en yrittänyt edes aplikoida Jakelle nenää ja toisen käden sormetkin "jäi" pois....jotta älkää häiriintykö moisista puutoksista/kauneusvirheistä :)

2 kommenttia:

  1. Hieno on ilman nenääkin ja onnistuneet raitojen kohdistukset. Kohdistelu on niin mukavaa puuhaa. Ja välillä kysyy vähän hermojakin - ainakin minulta.

    VastaaPoista
  2. Huikea paita! Hienoja yksityiskohtia!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)