lauantai 9. helmikuuta 2013

Ompele, purkaa,ompele,purkaa...

Pitkään olen jo suunnitellut kokeilevani mekkobodyn ompelemista, ja sitten vihdoin sain projektin aluilleen kun löysin TÄÄLTÄ selkeän ohjeen projektiin...

Sanotaan että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty...ei pitänyt paikkaansa tämän ompeluksen kanssa...ensin pätkäisin bodyn alaosan (kierrätetty vanhasta bodysta) liian lyhyeksi, eikä mekko siten olisi edes mahtunut neidin päälle...ei muuta kun kaivelemaan seuraavaa bodya leikkauksen uhriksi.

Sitten ajattelin näppäränä tehdä nuo t-paita hihat antamaan ilmettä /väriä tummahkoon kokonaisuuteen...ja muka hirveän hyvän toteutustavan keksin hihojen laittoon/liittämiseen...noooh, on ne ihan siististi ommeltu, mutta ei nuo päällihihat kyllä ole "irtonaiset" tai siis silleen t-paitamaisesti toisen hihan päällä vaan ihan kiinni niissä :)

Viimeiseksi takkusin framilonilla rypyttämisen kanssa...ei oo mun juttu ei! Rypyttäminen itsessään on helppoa, mutta sitten kun pitää saumuroida se rypytetty kappale kiinni toiseen kappaleeseen niin aina se rypytys "lässähtää"...

Tuon kaikki kappaleet yhdistävän sauman tein ns. mekko-osan alle, eli ei ole ihoa vasten, mutta jotenkin se sauma jäi minusta hieman tönköttämään.. EI HAITTAA! Kyllä tämä meille kelpaa :)


Yläosaan otettu hiukan mallia Kisuliini-bodysta, alaosa kierrätetty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)