tiistai 23. toukokuuta 2017

Pelkkää kierrätystä!

Herättelisikö sitä blogia taas edes hiukan henkiin...

Ne on ne elämän ruuhkavuodet (ai että ä inhoon tota sanontaa...) selkeesti meneillään kun aika ei vaan yksinkertaisesti riitä vaikka kuinka aikatauluttaa.

No, säästöön oli kertynyt vinot pinot siistikuntoisia käytöstä syystä tai toisesta poistettuja trikoovaatteita... järjestelmällisesti niitä aloin pilkkomaan, uutta vaatteissa on ainoastaan kanttausten resorit, muuten täysin kierrätettyjä.

Sanoista kuviin:


Omat sopimattomiksi todetut jumppatrikoot neidille pöksyiksi, neiti oli onnessaan uusista jumppahousuistaan, Olisi kyllä saanut olla napakammat.Mummin vanha toppi, höystettynä keltaisella trikoopaidalla. Neidin itsensä suunnittelema kokonaisuus ja sitä myöstä oikeinkin mieleinen kesämekkonen.


Yläosa vanhasta trikoopaidasta, helma isomummon vanhasta puolihameesta. 


Vanhasta trikoopaidasta tunika, helmaan lisäsuikale kun pituus ei muuten olisi riittänyt. Koristeeksi tussilla piirrellen ja hopea maalilla maalaten voikukan "höttö-muoto"


Itselle aikoinaan ommellusta hihattomasta tunikasta neidille mekko. Hihat vain lisätty vanhasta trikoopaidasta, muuten hyödynnetty aikaisemman ompelun nappilistat yms.
Loppuun vielä pari jo aiemmin ommeltua ei kierrätysmekkoa...jotka eivät laiskuuttani ole ikinä blogiin päätyneet niinkuin ei moni muukaan ompelu lähiaikoina.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)