torstai 12. marraskuuta 2015

Virkaten...

Tämä on se aika vuodesta kun tuntuu ettei mitään saa aikaiseksi, aamulla kun lähdet töihin on pimeää ja kotiin kun pääset alkaa pimeys uudelleen...ihan plääh!!

Ompeluhommat eivät ole edelleenkään hiljaiselon jälkeen temmanneet mukaansa, vaikka isäntä on värkännyt mulle mahtavat ompelutilat kellariin. Sohvan nurkka on kutsunut ja vieressä pyörii milloin minkäkin laatuinen / värinen lankakerä ja kourassa vaihtelevan kokoinen virkkuukoukku...

Tässäpä nyt ensimmäiset kuvatuksi asti päätyneet virkkaukset, neiti valitsi kaupasta itse mahdollisimman kimaltelevan langan ja siitä se idea sitten lähti.
Ihan kivan näköinen setti tuli omasta mielestäni, neiti ei kyllä järin innostunut ole asusteita päällensä pukemaan vaikka saikin langan itse valita...

Vielä olisi keskeneräisenä (osa päättelyä vaille, osa vasta aloitusvaiheessa...) 2 pipoa ja 2 huivia....kun on monta työtä kesken voi vaihtaa työtä keskenkaiken jos meinaa kyllästyminen iskeä...näin valmistuu kätevästi monta työtä kerralla :)

4 kommenttia:

  1. Kaunis setti! Virkkaus onkin varmasti mukavaa vaihtelua ompelun rinnalle:) Vähän samaa täälläkin, ompelua ei ole iltaisin jaksanut oikein aloittaa tai jatkaa mutta jotain pientä kivaa on kuitenkin näpertettävä, tällä hetkellä olen keskittynyt erilaisiin koruihin:) kiva nähdä mitä muita virkkauksia sieltä valmistuu:)

    VastaaPoista
  2. Kivat! Virkkailu on siitä kivaa kun sitä voi tehdä sohvannurkasta käsin, vaikka vain pienen pätkän kerrallaan..

    VastaaPoista
  3. Nätille näyttää sekä huivi että pipo!

    VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)