sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Lahja erittäin tärkeälle ihmiselle

Heti alkuun jo tunnustettakoon: juu, tylsää kun TAAS laukkuja....mutta kun niitä on niin mukava ommella :)

Tämä laukku matkasi eräälle minun elämäni tärkeimpiin lukeutuvalle ihmiselle, omalle ÄIDILLENI, joka juhlii pyöreitä vuosia tänään!

Äiti on joskus esittänyt toiveen pellavalaukusta, en silloin heti sitä hänelle ommellut ja toivonkin ettei tämä ole jo "so last season...".

Laukku siis päältä rouheampaa pellavaa ja sisällä kierrätettyä vanhaa pellavaliinaa. Pitsikukat on juuri hetki sitten edesmennyt mummoni virkannut ja ne pääsivät nyt somistamaan äidin laukkua.

Simppeli, pelkistetty, mutta omalla tavallaan ihan tyylikäs.8 kommenttia:

 1. Ei yhtään tylsää! :) Näin ihania laukkuja on ilo ihastella.. Tosi kauniin laukun olet tärkeälle ihmiselle tehnyt! Mä en saa millään aikaiseksi näitä laukkuja.. Tai no, joskus on kausia kun niitä tulee tehtyä enemmänkin mutta nyt ei selvästi ole sellainen kausi.. :) Muutamia laukun- ja kukkaronkehyksiä tuolla odottaa milloin niiden aika tulisi..

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs se todellakin on, kaunis, ja herkkä:) tämä oli samalla myös muistutus minulle, lupasin nimittäin ommella ystävälle laukun. Kehyksiä on jo ostettu, nyt vain pitäisi suunnitella miten toteutan..

  VastaaPoista
 3. Miten niin tylsä? Kaunis laukku. Varmasti mieluinen saajalleen ja nuo kukkasetkin varmasti tuovat lämpimiä muistoja mieleen.

  VastaaPoista
 4. Tosi nätti! Kiva katsella laukkuompeluja, itse olen aivan saamaton siinä asiassa :)

  VastaaPoista
 5. Kauniit laukkuja on aina ihana katsoa :) Mitkä mitat tuossa laukussa? On oikein sopusuhtaisen, siron näköinen!

  VastaaPoista
 6. Todella ihana laukku! Minusta on ainakin mukavaa katsella näitä sinun hienoja laukkuja, niissä on niin taitavia yksityiskohtiakin!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)