keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Kun lapsi tarpeeksi kauan haluaa niin...

Oma poika on jo lahja-applikoinneista lähtien hokenut, että miksei äiti hänelle tee hienoa paitaa...no pakkohan se oli sitten ryhtyä taas siihen ei niin mukavaan applikointiin :)

Kuvaksi valikoitui yhteistuumin Lego Ninjago, minä en niistä muuta ymmärrä kuin sen että huokailin taas, että eipä ole simppelein mahdollinen kuva valinta ...

Ei muutakun tuumasta toimeen, olin pilkkonut lahjapaidasta jääneen kankaan lopun jo valmiiksi pojalle paidan palasiksi ja päätin kuvan siihen sitten "läntätä" applikointi sujui suht harmittomasti ja valmistuikin lankojen päättelyä vaille jo neidin päiväunien aikana. Loppuun paidan kasasin sitten seuraavana päivänä päikkäriaikaan.

Jos sitten ehtisi viimeistelemään loput jouluompelukset...ei tule kiire ei!! Ei tulisi muuten, mutta isäntä on reissuhommissa ja näin yksin arkea pyörittäessä ei tuota ompeluaikaa, eikä sen puoleen jaksamistakaan tunnu oikein piisaavan!
12 kommenttia:

 1. Vautsi! Oma kärsivällisyys ei kyllä vastaavaan riittäisi.. :D

  VastaaPoista
 2. sä oot ollut kyllä aika sankari. mä en ole suostunut applikoimaan ninjagoita yhtään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei mennyt tässäkään kaikki kulmat ja kurvit ihan vimpan päälle, mutta kelpaa omalle ipanalle :) Ja kappas, tässä se oma tietämättömyys kiteytyy; noinko se ninjago kirjoitettiinkin :D

   Poista
 3. Aivan huikea applikaatio ja ihailen äidin omistautumista lapsilleen <3. Aivan huikea paita!

  VastaaPoista
 4. Mahtava applikaatio ja mikä hienointa kantaja kantaa sitä suurella ilolla ja ylpeydellä. Ja vielä äiteen tekemä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Toivottavasti pääsee käyttöön, meilläkun on tuo pikkumies tähän asti herkkäihoisena valittanut että applikoidut vaatteet jostain syystä kutittaa/tuntuu kurjalta ihoa vasten..siksi ihmettelinkin tuota suurta kaipuuta moisen vaatteen saamiseksi :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)