keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pzzzzzz....pienen pieni ampiainen ja ihana villatakki!

Tulihan taas herättyä hieman viimetipassa siihen, että neidillä oli tänään kerhokuvaus. Kaapista toki olisi löytynyt päällepantavaa...mutta...jotenkin kaipasin kerrankin jotain muuta kuin niitä niin "tyttömäisiä" vaatteita joita on tullut ommeltua.

Siispä pikasurautuksena paitakaavasta vapaasti kankaalle piirrellen syntyi neidille hieman pussittava resorihelmainen amppari-tunika, tykkään kovasti!

Hilkulle meni ompelun kanssa, koska lankoja päättelin vielä yöllä kun tulin pojan kanssa "pikaiselta" tk-päivystys reissulta kotiin...juu, pikaiselta, miten siellä aina joutuukin odottamaan...nyt meni VAIN 3,5h. Onneksi on yksityiset lääkärikeskukset keksitty!


Kuvien laatu on taas mitä on...en saa yhteistyötä kamerani kanssa pelaamaan sisällä otetuissa kuvissa :(



Helmassa resori ja pari nappia piristyksenä ja hihoissa vaihtelun vuoksi myös ylipitkät resorit. Simppeli ja mukava :)




Laitan tähän postaukseen vielä muutaman kuvan iki-ihanasta pitkästä villatakista jonka oma äitini pikkuneidille neuloi...I´m in love <3





Hihoihin tehty tarkoituksella pituutta niin paljon, että ne saa käännettyä...on varmasti melkoisen pitkäikäinen vaate käyttäjälleen!!





Settiin kuuluu myös yksiväriset violetit villahousut. Villahousut on ihan huiput vetästä sukkiksien päälle ja eikun menoksi!







Ihan vielä en kylmää, lunta ja pakkasta kaipaisi...vaan jos hiukan vielä lämpöä ja auringonpaistetta. Minä en ole niin sitten yhtään talvi-ihmisiä, nytkin näpytän tätä postausta poolo-huppari-ja fleecetakki päällä takan vieressä istuen :) Kylmenevissä ja pimenevissä päivissä on positiivista vain takkatuli ja kynttilät, ei auta, sisulla eteenpäin ja kohti uutta kesää :)

15 kommenttia:

  1. Bzzzzz - onpas kiva ampparivaate! Tällaista ampiaispukuahan voi käyttää hyvin naamiaisvaatteenakin,jos sellaiset sattuu nyt syksyllä olemaan, tai vaikka vappuna. Ja toki menee hyvin ihan arkikamppeenakin.

    Ihana on villatakkikin. Mitenhän ite sais puikot heilumaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Kaksi kärpästä samalla iskulla siis :) Minen saa kyllä puikkoja heilumaan, en sitten millään kun en osaa kutoa (tai no pakosta hyvin hitaasti mutta...)

      Poista
  2. Ihana tunika. Kivana yksityiskohtana keltaiset napit helmassa. Neuletakki on myös aivan suloinen!

    VastaaPoista
  3. Hei,
    oliko äidilläsi tuossa villatakissa joku ohje? On tosi ihana - voisin omalle tytölle yrittää neuloa, jos olisi ohje jossain =)
    Elisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Elisa! Minäpä tiedustelen asiaa ja laitan tähän ylös kun tiedän :)

      Poista
    2. Noniin, elikkäs neuletakin ohje on Novitan syksy 2009 lehden mallista muokkailtu :)

      Poista
  4. Niin raikas ja reipas tunika. Napeista tykkään, ne on niin kivoja tuomaan lisäilmettä. Neuletakki on ihan huippu, tuo tosiaan menee pitkään ja se onkin lasten vaatteissa hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi, napit ovat ihania, niitä löytyykin melkoiset kokoelmat. Pitäisi muistaa useammin niitä vaatteisiin lykätä :) Onni on äiti joka osaa neuloa, kun itseltä sellainen taito puuttuu tyystin :)

      Poista
  5. Ihanaiset on vaatteet! Supersöpö amppari ja voi miten kauniin takin typy saikaan, vau ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hannariina! Minäkin tykkään kovasti tunikasta kaikessa yksinkertaisuudessaan ja villatakki on vaan niin niin ihana!

      Poista
  6. Ah, kuinka ihana tuo neuletakki! Kukahan meidän tytöille tekisi, kun tämä äiti ei meinaa saada aikaiseksi, vaikka kuinka sellaisista haaveilee :). Reipas ja hauska on myös ampparitunika :)

    VastaaPoista
  7. Kivan mallinen tunika. Ja upea neuletakki.

    VastaaPoista
  8. Ompas kiva neuletakki! Kumpa saisi itsekkin puikolle vastaavan.. tällä hetkellä ompelu meinaa mennä puikkohommiwn edelle. ��

    VastaaPoista
  9. Ihana ampparitunika! Joskus nopeasti kiireessä tehdyistä vaatteisiin keksiikin ne parhaat ideat. Tässäkin nuo napit ja hihansuun pitkät resorit on tosi kivoja yksityiskohtia :)

    VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)