torstai 28. marraskuuta 2013

Esikoisen tarkka piposuunnitelma...

Eilen aamulla kohta 5-vuotias esikoiseni sai tarkan vision haluamastaan lämpöisemmästä piposta, ja kaikki tämä visiointi tietysti juuri silloin kun olisi ollut kiire lähteä kerhoon :)

Niin tarkkaan oli toinen kuitenkin värit ja kaikki valmiiksi miettinyt, että pitihän sellainen pipo ilta-aikaan pikaisesta lapselle ommella. Oikeasti tähän olisi pitänyt tulla taakse vielä possu-kuninkaan kuva, mutta sain armoa sen verran, että possu-pipon voi sitten tehdä kokonaan omanaan :)

Malli on summissa saksittu ja mutu-tuntumalla vielä vähän kavennettu ja illalla sitten jäin jännittämään hukkuuko poika aamulla pipoonsa, mutta siitähän tulikin ihan passelin kokoinen. Kuvissa näyttää jotenkin kovin hassun malliselta, mutta on sellainen päältä hieman lörpöttävä malli.

Kovin oli käyttäjä mielissään uudesta hatustaan ja kelpasi päähänkin samantien laittaa :)
4 kommenttia:

 1. No, on kyllä "Angry". Tää on niin böötsi-fanien lemppari.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän näissäkin "hahmoissa" niin kovin lapsia viehättää..? :) No äidille pääasia, että löytyy edes joku pipo joka sujahtaa päähän ilman kummempia mutinoita :)

   Poista
  2. Tosi hienoja applikaatioitahan sinä teet, ei kuulu kyseinen homma ihan minunkaan lemppareihini. Täytyisi vissiin harjoitella enemmän, noin siistiä jälkeä en saa aikaiseksi kuin sinä :)

   Poista
  3. Kiitos paljon...applikoiminen on jotenkin niin puuduttavan hidasta hommaa piirtämisineen ja silittämisineen..ei sovi tälläiselle tyypille "kaikki valmiiksi heti" :) Mukavaa vaihtelua välillä, mutta rajansa kaikella :)

   Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)