sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Eripura.tunika/mekko ja Viviella kaavan testaus

Vielä toinen mekkoloinen tai tunika tai mikä lie tämä sitten kesällä onkaan, edellisen postauksen kaavalla...
Tulihan melkoinen sekametelisoppa, mutta josko tämä olisi sitten niitä päiviä varten kun ei osaa päättää mitä päälle laittaa :)


Enempää kesävaatetta ei taida uskaltaa tehdä, kun ei tuo talvi näytä sivuun siirtyvän millään...ja tiedä sitä minkä kasvupyrähdyksen käyttäjä lie ottaa :)


Pakko oli kuitenkin vielä koittaa Viviella-mekkoa, kun näin niin ihania mekkoja täällä.
Tuo kumilankarypytys on vallan hauskaa puuhaa, mutta jotenkin kumilanka alalankana ei ole mun koneen ystävä, tai ehkä ennemminkin niin etten ole keksinyt miten sitä kumpparia saisi löyhemmin kulkemaan puolalta...nyt tuntuu että rypytyksistä tulee liiankin "ryppyiset" eli rypyttyy kyllä hyvin, mutta...

Mekko on tehty koossa 74cm, ilman saumanvaroja, hihakumppareista tuli ohjeen mukaan tehtynä liian löysät, täytyy siis vaihtaa ne vielä.

Kankaana tässä on anopin kapioiksi aikoinaan valmistama vanha tyynyliina (tätä samaa kangasta on usean lakanan verran vielä) Kangas oli ihan pehmeää ja ohutta, jopa ehkä liiankin hiutunutta...


2 kommenttia:

  1. Mulla on tätä kangasta (siis alemmassa kuvassa olevaa) ruskeana ja vihreänä, ihanaa kangasta, ohutta totta mutta kaikkea IHANAA siitä saa tehtyä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ja voi, onko tätä ollut semmoisissakin väreissä...kuulostaa paljon mielyttävämmiltä väreiltä tällaisen vaalenpunaista inhoavan korvaan :)

      Poista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)