sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Minä myös

Itsellekkin on tullut jotain ommeltua, mutta harvemmin tuotoksia tulee sitten kuvattua, tässä nyt muutama mitkä ovat kuvaankin asti päässeet...

Facebookin Ompeluelämää sivustolla pyörii "Tissis"-kaava, jota itsekin oli pakko kokeilla. Kaava on s-koko, ilman muokkauksia ja täytyy kyllä sanoa ettei istu minulle sitten laisinkaan...ainakaan ilman muokkauksia. Kangas Nanson kilotrikoo Kangastukusta.
Tässä nyt sitten muokattu Tissistä ihan raakalla kädellä, pienennetty ja muutenkin muokattu sieltä ja täältä....nyt tää alkaa olla jo ihan ookoo mallinen, mutta ei silti se MUN malli.
Pari pitkähköä trikoopaitaa omaan akuuttiin tarpeeseen omalla vapaalla kädellä piirretyllä kaavalla. Kankaat taaskin Nansoa.
Tässä nyt huonoa sovituskuvaa toisesta paidasta. Koko tuli kerralla aika nappiin ilman sen kummempia muokkauksia.


Tein aikoinaan itselleni Bohemian Tunikan kun sitä niin kovin hehkutettiin...juu ehkä yliarvioin kokoni, vaate oli nimittäin kaamea teltta ja jäi lojumaan kaapin pohjalle....
Sitten eräs kaunis päivä otin sakset käteeni ja saksin vaatetta summanmutikassa vapaalla kädellä, lisäsin hihat ja framilon rypytyksen rinnan alle ja *tadaa*...nythän tätä voi käyttääkkin :)


Pintuck-Tunika OB 2/2008, hihoihin ja helmaan lisätty pituutta, tää oli ihan käyttökelponen kaava, mukavan rento paita. Kangas jälleen NansoaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)