torstai 16. tammikuuta 2014

Taitavien tekijöiden loistavia ideoita testissä ja turhien kankaiden hävitys jatkuu..

Kuten jo aiemmin olen varmasti maininnutkin, niin kuulun erääseen ompeluryhmään jossa on valtava määrä todella taitavia ja ennenkaikkea idearikkaita kanssaompelijoita.

Tällä kertaa omaan kokeiluun pääsi kekseliään Lauran by LauraKoo blogin kirjoittajan loistava kankaiden tuunausidea kloriten avulla. Ja samalla pääsin jatkamaan epämieluisten kankaiden pois käyttöä :)

Ihan en kyllä näillä omilla räpellyksilläni samalle tasolle yllä kuin esim. Mutturalla-blogin Annika :D Mutta se täytyy myöntää, että hauskaa ja ennenkaikkea erilaista puuhaa tämä kloriten sumuttelu oli. Kiitos siis ideasta Laura!!


Ensimmäiseksi "uhriksi" päätyi isännän kauhtunut musta työpaita. Sabluuna tehty vain pelkästä kontaktimuovista ja ainakin minun hövelillä suihkuttelutyylillä sabluunan alle pääsi kloritea ihan reilusti, joten jouduin paikkailemaan sitten kangastussilla ja maalailin rajat valkoisen peitevärin kanssa. Kelpasi kuulemma kuitenkin työpaidaksi edelleen :)
Seuraavaksi kaivoin ne turhat käyttämättä jääneet trikoot laatikosta ja ompelin pojalle vielä pyjamia lisää. Tällä kertaa sabluuna on kontaktilla päällystetty paperi ja sabluunan vetelin kevyesti kiinni ihan puikkoliimaa apuna käyttäen ja suihkin kloriteakin maltillisemmin :) Ja tällä tyylillä ei kyllä päässyt kloritea yhtään leviämään sabluunan alle.

Viimeiseksi löytyi tällainen tosi ruman sininen trikookangaspala ja jotain äärettömän lörttöä resoria jotka oli kulutettava pois lojumasta, hihakangas kierrätetty vanhasta trikoopaidasta. Poika itse toivoi pyjamaan koiran kuvaa, joten sellainen siis, silmiksi tummansiniset paljetit piristämään.


Nyt on pyjamia taas herralla riittävästi ja äiti sai taas muutaman lojuvan kankaan kulutettua pois ja kokeiltua jotakin uutta hauskaa ideaa itsekin :)

11 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mä en vaan edelleenkään käsitä minkälaisiin suorituksiin jotkut on onnistuneet tuon myrkyn kanssa :D

   Poista
 2. Kääk miten hienoja! Mistä te ihmiset revitte kaikki nämä upeat ideanne? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin aina jaksan ihmetellä ihmisten kekseliäisyyttä kun itse suveneeristi vaan sitten myöhäisheränneenä testailen toisten keksimiä tekniikoita ja jujuja :D Ja kiitos :)

   Poista
 3. Vitsi miten hienoja, miun on varmasti pakko testailla myös asap! Tykkään etenkin tuosta kaupunkisiluetista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tää oli aika hubaa puuhaa, kun kaikki kankaat vaalenee niin erilailla, saa jotain puhtia niihin rumiinkin kankaisiin joita kaappiin on eksynyt :D Suosittelen suosiolla liimaamaan sabluunan jollain konstilla kankaaseen ennen suihkuttelua niin ei pääse kuvio suhriintumaan :)

   Poista
 4. Aivan mahtavia! Varmaan tätä täytyy itselläkin kokeilla :)

  VastaaPoista
 5. Vautsi, tykkään noista kahdesta alimmasta, silmääni miellyttää tollanen hillitympi kloriten käyttö. Noiden innoittamana voisin itsekin kokeilla, nyt kun on nähnyt miltä näyttää kun vaalentelee vähän hillitymmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin tykkään että tuosta "öinen.kaupunki" paidasta tuli paras...mulla oli sellanen ihan minimini suihkupullo joka suihki ihan hienoa sumua, ylimmässä oli siis kyllä eri pullo ja se roiski ronskimmin :)

   Poista
 6. Oho! Vallan hienoja suihkautuksia olet tehnyt!

  VastaaPoista

Kommentit piristävät mieltä, kiitos niistä :)